Sunday, November 14, 2010

gossip : Permaisuri Agong in love with Uncle Seeker?

Bila aku baca pasal benda ni dekat BeautifulNara, eiii, geramnya aku.



Bukan geram dekat mantan permaisuri Agong. Tapi dengan Uncle Attention Seeker nih. Apa motif dia sebenarnya reveal benda ni. Macam ada ulterior motives je. *sigh*

Aku rasa kan, macam kena mandrem je mantan permaisuri ni.. Kalau tak, macam mana lah diorang boleh bersama kan. Agak tak sesuai di situ. If baca-baca balik dalam post Uncle Attention Seeker, mantan permaisuri pernah berubat dengan dia.

Teringat pulak dulu-dulu baca paper, kes konon-konon berubat dengan bomoh. Tapi rupa-rupanya bomoh tu bagi 'penyakit' lain pulak. Well, ni spekulasi & assumption je. Tapi, anything is possible kan.

Kalau betul lah mantan permaisuri dah tangkap cintan dengan uncle tu, I think she deserve someone better. Where's the good thing being together with someone yang terang-terangan cuba insult dia. Kan? Cinta ke if tulis macam tu towards mantan permaisuri and her father? pff.

** post from this so called Uncle Attention Seeker can be found at Part 1, Part 2, Part 3, Part 4, Part 5. Obviously ramai yang tak puas hati dengan uncle ni through all the comments. Well, i know why.

4 comments:

hatim a.r said...

cara dia tulis mcm nk tunjuk dia hebat,ex queen minat dia.kalau x suka xyah la layan,ni dia saja nk buat modal nk femeskan diri.ptuihh.and queen tu pun manusia biasa gak,rasa lonely so mesti nk perhatian lelaki.uncle ni ambik kesempatan je

Nisha said...

So true Hatim. Tu yang aku geram tu. Nampak sangat nak ambik kesempatan. Anyone with right mind will know instantly there's something wrong with this situation.

Eii, ape ulterior motive dia ni. Duit ke? If baca reasons dia bercerai dengan wife dia pun, sebab money jugak. I'm not surprise if because for the same reasons, dia bukak cerita macam ni.

Liyana said...

aku jadi sakit hati bila dia kata dia diamanahkan nak jaga queen tu.

pastu sebar2 gambar. macam dia nak raise hitcounter banyak2 supaya dapat income nuffnang kan?

dddddaaaa~ (mengelakkan diri dr kutuk habis2)

Saadon Zubir said...

rasa kesian tgk bekas permaisuri kita tu.